Grohe - кращий бренд для ванної кімнати та кухні

Grohe є одним з провідних брендів арматури в світі. В останні роки виробник все частіше перетворюється в повномасштабного постачальника. У Ванная.kiev.ua ви можете купити продукти Grohe по особливо доступною ціною. Ми сподіваємося, що вам сподобається переглядати і вибирати. GROHE взяв курс на ще і на кухонне приладдя та аксесуари. GROHE для вашої кухні. На будь-який смак і будь-яку потребу. Кухонні крани, системами водопостачання і кухонними мойамі - раковинами обєднують видатний дизайн з безліччю інноваційних і практичних функцій. Відкрийте для себе свою кухню GROHE. Завдяки своїм унікальним зручним властивостями, кухонні фурнітура GROHE і системи водопостачання відповідають всім вимогам і будь-яких бажань. Вони пропонують більший вибір, більше комфорту і більше гнучкості - і тому ними так цікаво користуватися.

Grohe - кращий бренд для ванної кімнати та кухні

Grohe є одним з провідних брендів арматури в світі. В останні роки виробник все частіше перетворюється в повномасштабного постачальника. У Ванная.kiev.ua ви можете купити продукти Grohe по особливо доступною ціною. Ми сподіваємося, що вам сподобається переглядати і вибирати.

GROHE взяв курс на ще і на кухонне приладдя та аксесуари.

GROHE для вашої кухні. На будь-який смак і будь-яку потребу. Кухонні крани, системами водопостачання і кухонними мойамі - раковинами об'єднують видатний дизайн з безліччю інноваційних і практичних функцій. Відкрийте для себе свою кухню GROHE.

Завдяки своїм унікальним зручним властивостями, кухонні фурнітура GROHE і системи водопостачання відповідають всім вимогам і будь-яких бажань. Вони пропонують більший вибір, більше комфорту і більше гнучкості - і тому ними так цікаво користуватися.

Професійний душ і висувною душ GROHE. Насолоджуйтесь розширеним радіусом дії для максимального комфорту. У багатьох моделях ви також можете вибрати один з двох типів розпилення, щоб бути ще більш гнучким. Поверхня GROHE SuperSteel інноваційне PVD-покриття в десятки разів більше стійко до подряпин, ніж хром. Поверхня з атласної матової нержавіючої сталі не тільки виглядає неймовірно добре, але і демонструє міцність в повсякденному використанні. GROHE ZERO (без свинцю і нікелю). Відсутність контакту води зі свинцем або нікелем через ізольованого водопостачання. Доступно для наступних лінійках GROHE: GROHE Eurosmart, GROHE Eurodisc Cosmopolitan, GROHE Europlus, GROHE Concetto, GROHE Essence New.

Інноваційність в Сенсорних і безконтактних кранах кухні в технології - GROHE EasyTouch можна легко активувати, торкаючись зап'ястя або передпліччя. Перейдіть на набагато більш простий спосіб роботи на кухні - одним дотиком.

З раковиною в кухню (мийка кухонна) від GROHE очищення стає набагато простіше, злив води можна контролювати за допомогою ексцентричного контролю, і навіть шум потоку води знижується до мінімального рівня. Просто виберіть свій індивідуальний розмір і свій власний стиль. Більшість мийок в кухню можна використовувати з обох сторін: вони мають попередньо перфоровані виїмки і можуть бути гнучко вбудовані в вашу кухню. GROHE мінімізують шум при роботі з водою і горщиками. Це стало можливим завдяки густий суміші кварцу і акрилу, яка використовується в наших композитних раковинах. У прямокутних кухонних раковинах з плоским дном елегантні канавки у формі ромба забезпечують швидкий і безперешкодне відведення води.

Мийки також здатні справлятися з інтенсивним використанням. Інноваційний композитний матеріал робить це можливим. Композитні кухонні мийки GROHE виготовлені з акрилової смоли з 80% кварцового піску, найтвердішою частини граніту - це робить їх особливо довговічними. Затверділий матеріал стійкий до подряпин, вм'ятин, плям від води, тріщин і температур до 280 ° C. Гладка поверхня легко миється і безпечна на 100%. Наша запатентована технологія щітки створює супер гладку поверхню, яку легко чистити. І щоб ви були в безпеці, ми даємо вам п'ятирічну гарантію на кожну кухонну раковину GROHE. Плями від води не мають шансів Навіть вода не залишає слідів на композитних поверхнях GROHE - ваша раковина просто довше залишається красивою. Немає вицвітання від ультрафіолету. Хай світить сонце - матеріал не вицвітає під впливом ультрафіолетових променів, його бездоганна і стійкість кольору поверхні зберігається.

Є мийки з установкою під робочу поверхню для елегантного і сучасного погляду. Також - стандартна установка. Звичайна вбудована мийка з вертикальною кромкою 8 мм. Кріплення за допомогою затискачів (за винятком моделей 31653, 31654, 31655 і 31648, які кріпляться тільки за допомогою силікону).

Завдяки розумним, практичним функціям мийка GROHE безумовно стане місцем, яке вам подобається. З кухонними мийками від GROHE очищення стає набагато простіше, злив води можна контролювати за допомогою ексцентричного контролю, і навіть шум потоку води знижується до мінімального рівня.

Комментарии

Пока нет комментариев

Написать комментарий



Ванна.Київ.юа
вул. Саксаганського 36/2, оф. 234, м. Київ, 02000, Україна
Понеділок: 08:00 - 20:00
Вівторок: 08:00 - 20:00
Середа: 08:00 - 20:00
Четвер: 08:00 - 20:00
П'ятниця: 08:00 - 20:00
Субота: 09:00 - 17:00
Неділя: 10:00 - 15:00
(044)221-71-79
(097)11-44-618
Ванна.Київ.юа
вул. Саксаганського 36/2, оф. 234, м. Київ, 02000, Україна
(044)221-71-79
(097)11-44-618
vannaja@ukr.net