Як правильно вибрати полотенцесушитель для ванної кімнати?

Як правильно вибрати полотенцесушитель для ванної кімнати?

Ванні кімнати, як правило, більш вологі, ніж інші частини будинку, системи опалення допоможуть запобігти потраплянню вологи і цвілі, які можуть заподіяти шкоду і навіть бути небезпечними для здоров'я. Тому при виборі рушникосушки для ванної кімнати слід враховувати його площа, розташування в будинку або індивідуальні переваги членів домогосподарства. Обігрів ванній не тільки забезпечує тепло і затишок в кімнаті, але і допомагає підтримувати адекватну, низьку вологість. Є багато варіантів опалення у ванній кімнаті, і знайти підходящу систему для вашого простору може бути трохи складно.

Як вибрати обігрівач для ванної кімнати?

Як розрахувати потужність рушникосушки?

Як вибрати обігрівач для ванної кімнати? Оскільки ванні кімнати зазвичай більш вологі, ніж інші частини будинку, системи опалення допоможуть запобігти потраплянню вологи і цвілі, які можуть заподіяти шкоду і навіть бути небезпечними для здоров'я. Вибір обігрівача для ванної кімнати повинен враховувати його поверхню, місце розташування в будинку або індивідуальні переваги членів домогосподарства. Сучасні рушникосушки для ванних кімнат можуть стати відмінним вибором для тих, хто хоче трохи елегантності. Доступно багато різних моделей полотенцесушителей, від вантажних до ультрасучасних, що дозволяє легко вибрати правильний полотенцесушитель відповідно до вашим простором. Для великих приміщень можна використовувати полотенцесушитель більшого розміру або більш, щоб обігрівати всю ванну кімнату Instal Projekt, PAX Швеція. Підігрів підлоги для ванних кімнат - відмінний вибір для тих, хто хоче елегантний стиль в поєднанні з практичною економією місця. Підігрів підлоги ідеально підходить як для великих, так і для маленьких ванних кімнат. Це також ідеально для людей, у яких є плиткові підлоги. З цим типом системи опалення холодна плитка піде в минуле. Вибір полотенцесушителей для ванної кімнати є важливим моментом при ремонті або проектуванні нової ванної кімнати. Правильно підібраний полотенцесушитель ванної кімнати буде радувати і прослужити довгі роки, такі як Margaroli Італія, Zehnder Німеччина, LARIS Україна.

Яка потужність рушникосушки для ванної кімнати?

Першим кроком до пошуку ідеального рішення є визначення теплової потужності полотенцесушителя для приміщення, в якому він буде встановлений. Як тільки ви знаєте необхідну теплову потужність, ви зможете відрегулювати вихідну потужність нагрівального елементу. Потужність рушникосушки ванної кімнати відноситься до його максимальної потужності обігріву. Як правило, більш потужний полотенцесушитель зможе генерувати більше тепла, тому він підійде для великих приміщень. Правильний розрахунок потреби в теплі дуже важливий. Вибір полотенцесушителей в Києві з недостатнім виділенням тепла гарантує, що в кімнаті ніколи не буде досягнута оптимальна температура. І навпаки, вибір рушникосушки в Україні з дуже великою кількістю тепла може означати, що ви витратите більше, ніж потрібно на рахунок за опалення. Отже, як ви розраховуєте потужність рушникосушки для нашої ванної кімнати?

Як розрахувати потужність рушникосушки? Кращий спосіб отримати точні розрахунки - скористатися послугами сантехніки. Однак, якщо ви хочете самостійно розрахувати потужність рушникосушки для ванної кімнати, скористайтеся нашими порадами. Нижче наведено кілька кроків, щоб слідувати:

Першим кроком є вимір довжини, ширини і висоти приміщення, яке ви хочете обігріти. Не забудьте зробити точні вимірювання.

Помножте виміряні значення, щоб отримати обсяг кімнати. Кімната з розмірами 2,15 х 4 м х 2,3 м буде мати обсяг 19,78 м3. Чим більше кімната, яку ви хочете обігріти, тим більше енергії вам потрібно для її обігріву.

Кожен будинок унікальний. Нові, добре ізольовані будинки будуть потребувати меншої потужності полотенцесушителя, ніж удома страху і неізольовані будинку. Кутові кімнати також вимагають більшої потужності обігріву. Додайте або включите поправочний коефіцієнт з раніше розрахованого об'єму приміщення. Якщо у вас добре ізольований будинок, ви можете покрити 10%, в разі поганої ізоляції додати 15%, а якщо кімната кутова, додати 10% до розрахунку. Сушка Для Ванної Q-TAP, IRSAP, Devit Італія, Devon & Devon, BURLINGTON

Ванні кімнати зазвичай мають більш високу температуру, ніж інші кімнати в будинку. Рекомендована температура у ванній кімнаті становить близько 24 градусів за Цельсієм. Щоб досягти цієї температури, для кожного м3 необхідно використовувати полотенцесушитель потужністю 93 Вт. Якщо виміряна кімната становить 20 м3, то потрібно помножити 20 x 93. Ми отримаємо результат 2093, що означає, що нам знадобиться обігрівач з мінімальною потужністю 2093 Вт для обігріву цієї кімнати.

Комментарии

Пока нет комментариев

Написать комментарий



Ванна.Київ.юа
вул. Саксаганського 36/2, оф. 234, м. Київ, 02000, Україна
Понеділок: 08:00 - 20:00
Вівторок: 08:00 - 20:00
Середа: 08:00 - 20:00
Четвер: 08:00 - 20:00
П'ятниця: 08:00 - 20:00
Субота: 09:00 - 17:00
Неділя: 10:00 - 15:00
(044)221-71-79
(097)11-44-618
Ванна.Київ.юа
вул. Саксаганського 36/2, оф. 234, м. Київ, 02000, Україна
(044)221-71-79
(097)11-44-618
vannaja@ukr.net