Яка інсталяція якісна та краща для унітазу Geberit або Tece, Grohe, Viega, Roca

Яку б сантехніку ми не вибрали, ми значно полегшуємо собі роботу та роботу нам як продавцю, якщо заздалегідь визначимо, де саме ми збираємося її використовувати та який тип ми хочемо з дуже великого асортименту, доступного на ринку. На перший погляд питання з бачком для унітазу може здатися простішим, ніж вибір правильної плитки або ванни для ванної кімнати, але його також варто ретельно обдумати, перш ніж приймати рішення. Нижче наведено кілька вказівок, які допоможуть вам зробити ідеальний вибір.

Найперше потрібно розуміти, те що бачок буде замурований в стіну чи закладений в гіпоскартон, та обкладений плиткою. Тобто нам потрібний надійний на десятиліття бачок чи інсталяцію!!! 

До початку великої реконструкції у санвузлі, всі важають Geberit Швейцарія лідером на ринку прихованих бачків та інсталяцій. Спілкуючись із забудовниками, вони використовують Tece Німеччина, ви запитаєете чому? Відповідь Tece - професійнішим та надійнішим, при великих кількостях використання. Тому їх ставлять на стадіонах, торогових центрах, спортивних залах, автозаправних станціях, базах відпочинку, санаторіях, школах, дитячих садках і.т.д. 

Очевидно, що з’єднання на дешевих моделях інсталяції є традиційним гвинтовим кільцем, яке є стійким, оскільки ви просто затягуєте його, щоб підігнати. Є кілька моделей що потекли під час цього проблемного монтажу, і наша порада обрати зливні бачки від надійного виробника для рами.

Хоча ви можете бути не сантехніком, встановлення прихованих системи Geberit, Grohe та Tece - надзвичайно легко. Вони встановлюються без проблем.  Його легко встановити та добре працює, ми ним задоволені, це - головним що хоче клієнт, хіба не так?

Існують туалетні модулі для підвісних унітазів і стоячих унітазів підлогових, тому ви повинні заздалегідь спланувати, який з них ви хочете.
Сьогодні найбільшою популярністю користуються бачки для унітазів, які можна вбудовувати в стіну.
Вони також доступні для настінних і стоячих унітазів. Перед покупкою завжди варто уважно оглянути кнопки, які керують бачком унітазу, і вибрати ту, яка вам найбільше подобається, тому що в найближчі роки ми будемо бачити це кілька разів на день. Також потрібно враховувати висоту унітазу. Ви запитаєте чому? А робот пилосос під вашим туалетом повинен теж прибрати. Тому радимо врховувти висоту вашого унітазу та висоту робота пилосмока. Тоді не будуть виникати непорозуміння.

Можна придбати як повний комплект із рамою, бачком, унітазом та кнопкою в нашому інтернет - магазині Ванна Київ ua, оскільки це буде дуже гарна пропозиція.

Які ж - види пропозиції Інсталяції:

Купить панель смыва

Вибравиши раму, вам потрібно підібрати кнопку змиву. Тут теж є свої нюанс. Пам'ятайте про найголовніше: купуючи панель змиву Tece для рами вбудованого монтажу Tece, кнопки змиву Geberit підходять лише для бачка Geberit тощо. Тобто коженого виробника кнопкі підходять під свої модулі, на "чужу" інсталяцію клавіша не встановиться.

Наприклад флагманський виробник Geberit, має три серії Delta, Sigma та Omega. Відповідно до кожної серії Геберіт, підходять тільки свої рідні серійні клавіши змиву! Так, так тут потрібно бути уважним.

В Grohe Німеччина все - дуже просто, будь-яка кнопка підходить на будь яку інсталяційну раму. Тут все просто та зрозуміло).

В Тесе теж є невелике розділення, по так званих "відкритих" та "закритих" модульних системах. "Відкритий" модуль - сумісний з абсолютно всіма панелями змиву Tece, в тому числі електронними. Це - рами під артикулами 9 400 401 та 9 400 405. А от "закритий" модуль - сумісний тільки з панелями Tecebase 9 240 70x. В усіх комплектах верхнє підключення до систем водопостачання

В інсталяцій Roca Іспанія, будь-яка кнопка підходить на будь яку інсталяційну раму. Теж саме і Oli Португалія, Laufen Швейцарія, Cersanit Польща, Devit і PRIMERA Італія, Duravit і Sanit Німеччина, JIKA Чехія, Sanit і Villeroy & Boch Німеччина

Кнопка змиву рами. У нашому інтернет-магазині представлений дуже широкий вибір товарів в категорії кнопок змиву для рамок унітазів змивного монтажу.

У нас ви знайдете кнопки змиву та змиви від таких виробників як:

Панель змиву Geberit
Панель змиву Tece
Клавіша змиву Viega
Панель змиву Sanit
Панель змиву Grohe
Панель змиву Villeroy & Boch
Кнопка змиву Roca

Найчастіше кнопка для зливного бачка врізного монтажу виготовляється з міцного АБС-пластику різних кольорів. Найпопулярніші туалетні кнопки – хромовані, білі та чорні матові. Хромована унітазна кнопка ідеально поєднується з рештою сантехніки ванної кімнати. Біла унітазна кнопка буде красиво виглядати у ванній кімнаті в скандинавському стилі і з білими змішувачами. Якщо ми плануємо індустріальну ванну кімнату, то варто встановити кнопку змиву чорного, часто матового чорного кольору – це додасть їй цікавого стилю та виразності. Також набирають популярності кнопки золотистого кольору, найчастіше рожевого кольору, іноді кольору латуні. Любителям ексклюзивного дизайну ванної кімнати рекомендуємо кнопку змиву скла. Але матові чорні клавіши зараз точно в тренді. Скляні кнопки змиву, наприклад, Tece, красиво виглядають на стіні та забезпечують вищий рівень гігієни. У пропозиції нашого інтернет-магазину також є кнопки електронного змиву, також безконтактні та фотоелементи.

Ще один важливий фактор при виборі правильного бачка для унітазу – якість.

Звичайно, кожен хоче придбати дешевий і якісний продукт, але рідко бак - модуль відповідає обом критеріям. Оскільки це елемент, який найчастіше ламається у ванних кімнатах, не варто купувати найдешевшу деталь, якої не існує. Якщо вам доведеться викликати сантехніка, пмаятайте, що - плата за демонтаж є вища, ніж те, що ви заощадили на дешевому баку, або він може піти у смітник, а ми можемо купити новий. Звичайному обивателю не завжди легко вибрати хорошу якісну інталяцію, тому варто вибирати продукцію серйозних виробників з високим рейтингом в галузі, таких як Sanit, Roca, Villeroy&Boch, Viega, Tece, Grohe або Geberit, тому що їх моделі механіки добре знають, і ми можемо бути впевнені, що отримаємо запчастини до них навіть через 10 років.

Наш вибір падає на затятих кокупентів tece vs geberit. Їх якість - топовою, найвищою на ринку не тільки Україн, а і Європи та всого світу, Обидва виробники надають гарантію, на свої вироби - 10 років. Це досить багато і вони її дотримуються, маючі сервісні центри у всіх обланих центрах України. Вибравши їх продукцію ми будемо впевненні, що ви наші дорогі клієнти будете мати високоякісний, надійний виріб з гарантією від виробника.

Великий вибір сантехніки та інсталяційних рам в нашому магазині vannaja.kiev.ua включає лише продукцію найякісніших брендів, тому хто купує у нас, не помилиться!

Комментарии

Пока нет комментариев

Написать комментарий



Ванна.Київ.юа
вул. Саксаганського 36/2, оф. 234, м. Київ, 02000, Україна
Понеділок: 08:00 - 20:00
Вівторок: 08:00 - 20:00
Середа: 08:00 - 20:00
Четвер: 08:00 - 20:00
П'ятниця: 08:00 - 20:00
Субота: 09:00 - 17:00
Неділя: 10:00 - 15:00
(044)221-71-79
(097)11-44-618
Ванна.Київ.юа
вул. Саксаганського 36/2, оф. 234, м. Київ, 02000, Україна
(044)221-71-79
(097)11-44-618
vannaja@ukr.net